Rólunk

Célunk, hogy fenntartható és környezetbarát technológiával valósítsuk meg álmai otthonát.

Ismerje meg a NODIM Kft. csapatát!

Jelenek Ferenc

bővebben >>

Statikus tervező mérnök és gyakorló műszaki ellenőr. Közel 15 éve dolgozom az építőiparban. Korábbi projektvezetői tapasztalataimat felhasználva célom, hogy a megrendelők minőséget kapjanak a pénzükért. Szakítani akarok az “így szoktuk” hagyománnyal. Ha valamit jól is lehet csinálni, akkor csináljuk jól!

A CLT környezetbarát és fenntartható technológiájával ellensúlyozni szeretnénk az elszabaduló építőanyag-árakat, mindezt a minőség megtartása mellett.

Máté Dávid

bővebben >>

a 20-as éveim elején kerültem az építő iparba. 6 évet töltöttem el egy építőanyag kereskedésben, ahol ez idő alatt szinte minden építőanyaggal kapcsolatba kerültem valamilyen módon. Ezt követően egy építéskémiai termék gyártóhoz kerültem, ahol már területi képviselőként dolgoztam, itt alaposabb ismereteket szereztem a termékek (esztrich, száraz beton, ragasztók stb) műszaki oldaláról is. A későbbiekben az ország egyik legnagyobb faipari cégéhez kerültem épületfa, illetve ehhez kapcsolódó termékek beszerzőjeként, majd termék referensként. Itt estem „szerelembe” a fával mint építőanyaggal, illetve a CLT technológia előnyeivel. A továbbiakban egy vízelvezetési rendszerekkel foglalkozó cég projekt menedzsereként tevékenykedem. Az évek folyamán mivel folyamatosan jártam kiemelt beruházásokra, illetve családi építkezésekre projekt menedzserként illetve területi képviselőként rengeteg negatív műszaki megoldással találkoztam. Ennek következtében egyre inkább érlelődött a gondolat, hogy a piacon nagy szükség van a minőségi alapanyagokat megfelelő módon beépíteni képes cégekre.

Cégünkkel kimondottan családokat szeretnénk hozzá juttatni ahhoz az otthonhoz amiben hosszú távon boldogan tölthetik el mindennapjaikat.